Contactaține!
Suntem disponibili!
3 nivele de spații bine proiectate
10 000 m/p spatiu total
4 decembrie, a avut loc deschiderea oficială a noului centru comercial Oasis Shopping Mall. Acesta este situat chiar în centrul sectorului Râșcani al Capitalei!

Oasis Shopping Mall este un centru comercial ultramodern și nu are precedent în Republica Moldova. A fost creat de către o echipă de profesioniști din cadrul companiei de construcții Eldorado Terra.

O locație avantajoasă, un spațiu bine proiectat, care oferă o navigare ușoară, acces liber la transport din orice colț a orașului, parcare privată - toate acestea transformă cumpărăturile obișnuite într-o plăcere.

Gândit să devină un adevărat centru de lifestyle, acesta include o mulțime de elemente impresionante de design care sunt menite să imbunătățească experiența de shopping a consumatorilor - ca o sursă de inspirație care duce la îndeplinirea oricărei dorințe.

Designul modern al Oasis Shopping Mall îmbină arhitectura artistică, care impresioneaza prin amploarea sa, și a designului în stilul art-deco, o simbioza dintre abordare ultramodernă și luxul classic și elegant.

CONTACT US!
Fiecare zi
10:00 - 21:00
+373 22 870 000
+373 68 100 011

str. Bogdan Voievod 1, Chisinau, Moldova


sales@oasismall.md