Bine ați venit la Oasis Shopping Mall

Datorită locației sale unice în centrul orașului Rîșcani, arhitecturii moderne și designului excepțional – „Oasis Shopping Mall" promite să fie cartea de vizită orașul Chișinău.

Exclusivitatea
Oasis Shopping Mall

Un proiect nou și ambițios al rețelei Aquaterra - OASIS Shopping Mall.

Timp de 6 ani Aquaterra este un motor care generează și crează cele mai grandioase și îndrăznețe proiecte, devenind un simbol al calității căpătat și menținut tot acest timp iar cluburile sportive Aquaterra sunt sinonime cu calitatea, modernitatea și prosperitatea.

Exclusivitatea noului proiect OASIS Shopping Mall constă în măreția acestuia, în potențialul comercial nelimitat, în solicitările și așteptările atât a clienților nostri cît și a cumparătorilor. Împreună vom crea primul centru commercial de acest nivel în Moldova!

Proiectarea inteligentă a spațiului comercial va permite să vă plimbați cu ușurință în acesta și vă va inspira la cumpărături reușite.
La fel ve-ți primi și o satisfacție estetică plimbîndu-vă prin Mall grație disainului inedit al OASIS Shopiping Mall
Marca de calitate necondiționată a tuturor proiectelor Aquaterra este faptul că toate lucrările de construcție sunt executate de către Eldorado Terra care deja de 18 ani realizează proiecte de încredere și înaltă calitate.
De ce OASIS?
LOCAȚIE
Amplasarea comodă
ARHITECTURĂ
Arhitectura, ce impresionează prin grandoarea sa
INTERIOR
Designul combină abordarea ultramodernă cu luxul clasic și eleganța.
BUTICURI
Un asortiment mare format din branduri locale precum și cele internationale, care vor prezenta - îmbrăcăminte pentru domni și doamne, încălțăminte, bijuterii, elemente de decor și multe altele ...
OASIS propune:
armonios proiectat
de metri pătrați
10000
locuri de parcare
>100
etaje de design unic și arhitectură modernă
03
GALERIE:
Despre Companie:

Mai bine de 18 ani compania de construcții Eldorado Terra este lider pe piața construcțiilor a Republicii Moldova și un exemplu de urmat pentru alte companii mari de construcții. Portofoliul proiectelor companiei include 6 complexe, cu teritorii bine amenajate și infrastructură internă dezvoltată. Pentru noi siguranța este pe primul loc, iar sursa principală de inspirație o reprezintă încrederea clienților noștri. Noi lucrăm cu cele mai moderne materiale și tehnologii avansate în construcția obiectelor. Eldorado Terra înseamnă calitate, testată ani la rând, cerințe înalte și așteptări justificate, de asemenea și oferirea obiectelor în termenii stabiliți.

Timp de 18 ani am reușit să construim nu doar 50 de case, dar am realizat, de asemenea, împreună cu Aquaterra o serie de proiecte unice:

Primul Wellness și Fitness club de clasa premium din Moldova Aquaterra Wellness & Spa cu cea mai mare zona spa din țară.

Club de fitness de familie, ce propune un complex de servicii de sănătate pentru toată familia Aquaterra Fitness Ciocana.

Școala sportivă de ultimă generație, unică în Moldova Aquaterra Sport School, la școala sportivă se deprinde sportul chiar de la primii pași făcuți.

Rețeaua de grădinițe de clasa premium Star Kids Education & Sport, ce include în sine programe de instruire și sportive.

Hotel-boutique premium Aquaterra Hotel&Spa.

Deviza noastră - «Dacă alegi, alege ce e mai bun!»
CONTACTEAZĂ-NE!
022 87 00 00
+373 68 100 011

str. Bogdan Voievod 1, Chisinau, Moldova


sales@oasismall.md
Contactează-ne!
completați formularul
+373
o zi frumoasă!