Call
Close
Close
Contactaține!
Suntem disponibili!
De ce OASIS?
LOCAȚIE
Amplasarea comodă
ARHITECTURĂ
Arhitectura, ce impresionează prin grandoarea sa
INTERIOR
Designul combină abordarea ultramodernă cu luxul clasic și eleganța.
BUTICURI
Un asortiment mare format din branduri locale precum și cele internationale, care vor prezenta - îmbrăcăminte pentru domni și doamne, încălțăminte, bijuterii, elemente de decor și multe altele ...
Mai multe
Ovico
1 Etaj
Ovico - este spațiu conceptual dedicat parfumeriei de nișă și cosmeticelor de lux. Ultimele tendințe din lumea olfactivă sunt reprezentate în combinații unice, idei curajoase de artă și design actual. Parfumeria poate fi ușor categorizată ca o ramură de artă. Ea ne uimește prin diversitatea compozițiilor aromatice - neobișnuite, ușoare, uneori stranii la prima vedere și primele acorduri. Parfumeria devine o parte componentă a amintirilor și gândurilor noastre, care rămân pentru întotdeauna în inima și în suflet.


FACEBOOK ---------- INSTAGRAM ---------- WEBSITE
Aromateque
1 Etaj
AROMATEQUE este un spațiu conceptual care reflectă cel mai bine ultimele tendințe ale parfumurilor și produselor cosmetice de nișă.

Aromateque își creează propria filozofie, urmând tendințele globale. În primul rând, se referă la selectarea mărcilor. Pe de o parte – cult (Kilian, Creed, Diptyque, MEMO, Juliette Has A Gun, etc.), pe de altă parte – așa-numitele branduri alternative de parfumerie și produse cosmetice, care au câștigat recunoașterea în expozițiile mondiale în ultimii ani. Aceasta este harta inimii, Sensai, Zenology, Malin+Goetz, Eve Lom etc.

În Aromateque puteți găsi cele mai bune produse europene, americane și japoneze. Acesta este un brand cu adevărat unic pentru piața locală, care ne familiarizează cu un concept complet nou de parfume și cosmetice.

Scopul cărui este identificarea unui stil individual pentru fiecare dintre clienții noștri.


FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Yves Rocher
1 Etaj
De peste 50 de ani, marca Yves Rocher propune tuturor femeilor o cosmetică de calitate, accesibilă. Acest lucru este posibil deoarece Yves Rocher este în același timp Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor. Yves Rocher recoltează plantele din propriile câmpuri cultivate în standardele agriculturii ecologice. Pentru că respectul pentru plante și pentru natură înseamnă respectul pentru frumusețea dumneavoastră.FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Almi
2 Etaj
Магазин ALMI - представляет мужскую и женскую коллекцию обуви и аксессуаров, где каждый найдет подходящую себе модель. Товары, представленные в нашем магазине мы импортируем с 4-х стран, а именно: Италия, Польша, Турция, Португалия, что характеризует нас как мультибрендовый магазин.

Мы работаем напрямую с фабриками, что дает нам множество преимуществ. Мы самостоятельно выбираем модели, а также предлагаем и внедряем новые модели в производство, видоизменяем существующие образцы, вносим корректировки, адаптируем модели под наш рынок и погодные условия, тщательно выбираем материал для производства, а также контролируем весь процесс производства, так как вся работа ручная и лишь определенные этапы производства механизированы. Данное сотрудничество позволяем нам быть быть уверенными в качестве своего продукта.


FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Enter
2 Etaj
Magazinul de electrocasnice și electronice Enter deja mai mult de 15 ani oferă o atenție deosebită asortimentului de produse și calității acestora pe piața Republicii Moldova.

ENTER este reseller oficiali a companiei Apple în Moldova și partener oficial a companiilor Samsung, Asus, Hansa, Indesit, LG, Lenovo, Gorenje, Hisense și a multor altele.

Dorința de a ușura viața cumpărătorilor și tendința de a o face mai confortabilă, plăcută și evident mai interactivă, ne motivează să ne dezvoltăm și să nu ne oprim la rezultatele obținute.

Magazinul ENTER este amplasat la al doilea etaj și numără peste 900 de metri pătrați, unde sunt prezentate peste 150 de brand-uri de talie internațională. Mai mult, merită menționat faptul că pe lângă gadget-uri, smartphone-uri și accesorii pentru acestea, la ENTER vei găsi și electrocasnice mici și mari, produse pentru copii și pentru adulți, instrumente electrice și multe altele.FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Xiaomi
1 Etaj
Produsele de calitate înaltă şi tehnologiile avansate trebuie să fie accesibile pentru fiecare. Xiaomi se ghidează de această deviză de-a lungul întregii sale istorii.

Xiaomi şi-a început activitatea în 2010, odată cu elaborarea versiunii de Android MIUI. În aproximativ 1 an MIUI a câştigat încredere în lumea întreagă, datorită interfeţei sale funcţionale şi comode. Iar peste numai 3 ani, numărul utilizatorilor acestui sistem de operare a depăşit cifra de 30 mln de oameni.

În 2011 compania Xiaomi a lansat un smartphone propriu cu sistem de operare MIUI. Acesta se remarca prin preţ mic şi caracteristici tehnice concurenţiale. În 2014 companiei îi reuşeşte deja să ocupe al 6-lea loc în lume în clasamentul companiilor cu cele mai vândute smartphone-uri.FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Fine Living
2 Etaj
Show room presents its textile collection that are always unique and sold to exclusive people.

This brand is dedicated to all fabric lovers who we met so far and who we will meet in the future.

OUR SERVICES

We are offering a full range of services for decoration your interior. Starting with manufacturing curtains and choosing the best way to enrich it with special curtain accessories and decorative rods. Also to finish the decoration process we suggest adding coziness by using our decorative objects as: vases, candleholders, real touch flowers, carpets, home perfumes and bed textiles.


FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Carousel Toys, Books & Gifts
2 Etaj
În Carousel copilăria pândește de după colț de raft fiecare suflet și îi întinde pe rând - o jucărie, o carte și continuă cu papetărie care tentează imediat și irecuperabil, un telescop care poate aduce luna mai aproape, decorațiuni pentru visători și genți cu care se poartă lumea-n spate. Un adevărat șir care te leagă totalmente de domeniul unei povești încă nescrise.
Să știi că avem concentrate aici toate puterile creativității și a jocului. Și ca să evităm o încărcare excesivă avem nevoie să ne împărțim și invităm periodic dornicii aventurieri, la ateliere de creație și seri de lectură. Sau înghesuim toată magia într-un vehicul și o transportăm la târguri și expoziții.

Dat fiind că fiecare poveste vine cu o morală și binele învinge în mod categoric răul, ne angajăm cu Misiunea de a aduce și de a pune în funcțiune toate mijloacele pentru ca copii și părinții să-și construiască propriile povești în care ies mereu învingători.

Și dacă e să ne împărtășim și viziunea: Noi tindem să obținem putere de influență și educare asupra societății, investind căldură și dragoste în tot ce facem.

Fiind minuțioși și atenți în selecția produselor precum și în conceperea unor proprii suntem încrezători că putem schimba felul în care oamenii gândesc și acționează.


FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Georgette
2 Etaj
Din 2006, Georgette scrie o poveste nouă, care rimează cu un design perfect şi cu acurateţea conţinutului său.

În prezent, brandul oferă clientelor sale piese vestimentare inspirate şi accesibile, potrivite oricărei femei, indiferent de vârstă, ocupaţie sau interese.

Georgette Mir – o profesionistă desăvârşită, a cărei experienţă menţine această etichetă durabilă.

Croielile designerului Georgette uimesc prin feminitate și sexualitate. Georgette creează rochii elegante și sofisticate, rochii pentru cocktail rafinate și feminine, rochii de seară ravisante și ținute Ready-to-Wear stilate.


FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Amma Shoes
2 Etaj
Ammashoes este un magazin de încălțăminte destinat femeilor. Acest magazine a fost creat din dragoste pentru încălțămintea stilată și calitativă. Indiferent de stilul pe care îl preferi, fie sport, casual sau unul elegant, aici vei găsi pantofi, genți și accesorii care îți vor accentua ținuta și-ți vor face ziua mai frumoasă.

Colecțiile Amma sunt create cu atenție de către designeri și tehnologi experimentați, care în fiecare an vizitează expoziții internaționale de încălțăminte și adună cele mai noi tendințe din domeniu.

Toate produsele sunt disponibile în showroom-ul nostru și online, iar pe pagina noastră de Facebook și Instagram poți vedea ținute create cu încălțămintea Amma.

Sperăm că încălţămintea noastră îţi va completa stilul, printr-un plus de eleganţă şi rafinament!

Cu drag, Alina şi Cristina

Fondatoare AmmaFACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Viorica
1 Etaj
Viorica este o companie modernă care produce cosmetice curate și inofensive bazate pe materii prime de origine vegetală, renunțând complet la utilizarea componentelor potential dăunătoare.

Datorită echipei noastre științifice de biologi, fitochimiști și dermatologi, Viorica își dezvoltă în mod continuu propriile produse, dar și prin cooperarea activă cu laboratoarele de cercetare germane, elvețiene și spaniole.

FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Librarius
2 Этаж
Marca comercială LIBRARIUS a fost fondată în anul 2010 de către compania MOLDPRESA. Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 40 librării, situate în mun. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călărași, or. Cahul, or.Orhei, or. Nisporeni, or. Soroca, or. Căușeni și or. Edineț.

Rețeaua de librării LIBRARIUS colaborează cu peste 300 edituri din Romania și Rusia, cît și cu peste 130 edituri autohtone. LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile LIBRARIUS sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală pînă la cărți ale autorilor contemporani ș.a.; birotică și rechizite de birou, presă, hărți și globuri, cadouri, jocuri de dezvoltare cît și jucării.

Pentru a vă orienta mai bine în librăriile noastre, la dispoziție vă stau întotdeauna librarii-consultanții calificați. Oricare ar fi interesele Dvs., LIBRARIUS, Vă așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire de cea mai înaltă calitate.

Principalul scop al reţelei de magazine „LIBRARIUS" – este acela de a nu fi doar o librărie de nivel european, dar şi un prieten adevărat şi fidel, care în permanenţă îţi va prezenta informaţia utilă în orice domeniu solicitat, îţi va ajuta să atingi culmele succesului.

,,LIBRARIUS - Cartea preferată pentru fiecare!"

FACEBOOK ----------INSTAGRAM---------WEBSITE
Noutati
Cele mai strălucite evenimente și cele mai recente promoții pentru clienții și oaspeții
OASIS SHOPPING MALL.
Despre noi:
Oasis Shopping Mall este un centru comercial ultramodern și nu are precedent în Republica Moldova. A fost creat de către o echipă de profesioniști din cadrul companiei de construcții Eldorado Terra.

O locație avantajoasă, un spațiu bine proiectat, care va oferi o navigare ușoară, acces liber la transport din orice colț a orașului, parcare privată - toate acestea vor transforma cumpărăturile obișnuite într-o plăcere.

La crearea designului au fost folosite doar materiale ecologice și de cea mai înaltă calitate. Timpul petrecut la Oasis Shopping Mall pe lângă plăcerea cumpărăturilor, va oferi și o plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall va deveni locul ideal pentru shopping, unde poți evada din rutina zilnică și poți obține plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall prezintă o abordare unică față de shopping - ca o sursă de inspirație care duce la îndeplinirea oricărei dorințe.

Designul modern al Oasis Shopping Mall îmbină arhitectura artistică, care impresioneaza prin amploarea sa, și a designului în stilul art-deco, o simbioza dintre abordare ultramodernă și luxul classic și elegant.

- 3 nivele de spații bine proiectate.
- 10 000 mp spațiu total.
- Mai mult de 50 de magazine diverse.
- O cafenea, un restaurant și o terasă stilată
- Un sortiment vast de produse oferite.

Centrul comercial Oasis Shopping Mall, situat chiar în centrul sectorului Râșcani, este destinația perfectă pentru cumpărături!

Bine ați venit în lumea perfecțiunii! O lume în care fiecare oaspete se simte deosebit.

Deviza noastră - «Dacă alegi, alege ce e mai bun!»
CONTACTE
Fiecare zi
10:00 - 21:00
+373 22 870 000
+373 68 100 011

str. Bogdan Voievod 1, Chisinau, Moldova


sales@oasismall.md