Call
Close
Close
Contactaține!
Suntem disponibili!
De ce OASIS?
LOCAȚIE
Amplasarea comodă
img2
ARHITECTURĂ
Arhitectura, ce impresionează prin grandoarea sa
INTERIOR
Designul combină abordarea ultramodernă cu luxul clasic și eleganța.
BUTICURI
Un asortiment mare format din branduri locale precum și cele internationale, care vor prezenta - îmbrăcăminte pentru domni și doamne, încălțăminte, bijuterii, elemente de decor și multe altele ...
Mai multe
Noutati
Cele mai strălucite evenimente și cele mai recente promoții pentru clienții și oaspeții
OASIS SHOPPING MALL.
Despre noi:
Oasis Shopping Mall este un centru comercial ultramodern și nu are precedent în Republica Moldova. A fost creat de către o echipă de profesioniști din cadrul companiei de construcții Eldorado Terra.

O locație avantajoasă, un spațiu bine proiectat, care va oferi o navigare ușoară, acces liber la transport din orice colț a orașului, parcare privată - toate acestea vor transforma cumpărăturile obișnuite într-o plăcere.

La crearea designului au fost folosite doar materiale ecologice și de cea mai înaltă calitate. Timpul petrecut la Oasis Shopping Mall pe lângă plăcerea cumpărăturilor, va oferi și o plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall va deveni locul ideal pentru shopping, unde poți evada din rutina zilnică și poți obține plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall prezintă o abordare unică față de shopping - ca o sursă de inspirație care duce la îndeplinirea oricărei dorințe.

Designul modern al Oasis Shopping Mall îmbină arhitectura artistică, care impresioneaza prin amploarea sa, și a designului în stilul art-deco, o simbioza dintre abordare ultramodernă și luxul classic și elegant.

- 3 nivele de spații bine proiectate.
- 10 000 mp spațiu total.
- Mai mult de 50 de magazine diverse.
- O cafenea, un restaurant și o terasă stilată
- Un sortiment vast de produse oferite.

Centrul comercial Oasis Shopping Mall, situat chiar în centrul sectorului Râșcani, este destinația perfectă pentru cumpărături!

Bine ați venit în lumea perfecțiunii! O lume în care fiecare oaspete se simte deosebit.

Deviza noastră - «Dacă alegi, alege ce e mai bun!»
CONTACTE
Fiecare zi
10:00 - 21:00
+373 22 870 000
+373 68 100 011

str. Bogdan Voievod 1, Chisinau, Moldova


sales@oasismall.md