Contactați-Ne
Mail

Centru Comertial

LOCAȚIE
Amplasarea comodă
img2
ARHITECTURĂ
Arhitectura, ce impresionează prin grandoarea sa
INTERIOR
Designul combină abordarea ultramodernă cu luxul clasic și eleganța.
BUTICURI
Un asortiment mare format din branduri locale precum și cele internationale, care vor prezenta - îmbrăcăminte pentru domni și doamne, încălțăminte, bijuterii, elemente de decor și multe altele ...

Magazine

Oferim o alegere unică și o abordare individuală pentru fiecare client
Atelier
TRUE DREAMERS CAFE

COHYA

COHYA este un loc în care vii pentru un mic dejun delicios (meniu de mic dejun până la ora 12:00), petreci o întâlnire de afaceri la prânz și începi seara în weekend sau închei săptămână cu o cină în familie. O cafenea fără restricții, unde ești mereu binevenit.

Pe lângă meniul de cocktailuri, restaurantul are o listă largă de vinuri, care conține poziții populare și rare de vinuri din toată lumea, din cele locale - doar linia KOSMOS de marca Land of Bessarabia.

Visele despre spațiu cosmic sunt aici în detaliu - figurine de astronauți și o cască pe raft, ca o amintire discretă a copilăriei, în care toată lumea visa să devină astronaut.

Aici i se acordă o atenție deosebită cafelei, precum și altor băuturi: meniul include matcha, kombucha, lemongrass cu grapefruit, lychee și soc, cocktail-uri.

Pe lângă meniul de cocktailuri, restaurantul are o listă largă de vinuri, care conține poziții populare și rare de vinuri din toată lumea, din cele locale - doar linia KOSMOS din Țara Basarabiei.

Meniul ascunde o deservire neobișnuită și combinații neașteptate în spatele denumirilor obișnuite — gogoașă cu crab și shakshuka albă, scramble cu anghilă și tartă cu creveți și mango, pui cu piure de cartofi și trufe și creveți cu praz prăjit.

ORAR de LUCRU: de la 9.00 la 23.00

Noutati
Cele mai strălucite evenimente și cele mai recente promoții pentru clienții și oaspeții
OASIS SHOPPING MALL.
Mai multe
Despre noi:
Oasis Shopping Mall este un centru comercial ultramodern și nu are precedent în Republica Moldova. A fost creat de către o echipă de profesioniști din cadrul companiei de construcții Eldorado Terra.

O locație avantajoasă, un spațiu bine proiectat, care va oferi o navigare ușoară, acces liber la transport din orice colț a orașului, parcare privată - toate acestea vor transforma cumpărăturile obișnuite într-o plăcere.

La crearea designului au fost folosite doar materiale ecologice și de cea mai înaltă calitate. Timpul petrecut la Oasis Shopping Mall pe lângă plăcerea cumpărăturilor, va oferi și o plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall va deveni locul ideal pentru shopping, unde poți evada din rutina zilnică și poți obține plăcere estetică.

Oasis Shopping Mall prezintă o abordare unică față de shopping - ca o sursă de inspirație care duce la îndeplinirea oricărei dorințe.

Designul modern al Oasis Shopping Mall îmbină arhitectura artistică, care impresioneaza prin amploarea sa, și a designului în stilul art-deco, o simbioza dintre abordare ultramodernă și luxul classic și elegant.

- 2 nivele de spații bine proiectate.
- 10 000 mp spațiu total.
- Mai mult de 50 de magazine diverse.
- O cafenea și un restaurant și
- Un sortiment vast de produse oferite.

Centrul comercial Oasis Shopping Mall, situat chiar în centrul sectorului Râșcani, este destinația perfectă pentru cumpărături!

Bine ați venit în lumea perfecțiunii! O lume în care fiecare oaspete se simte deosebit.

Deviza noastră - «Dacă alegi, alege ce e mai bun!»
CONTACTE
Fiecare zi
10:00 - 21:00
+373 68 100 011

str. Bogdan Voievod 1, Chisinau, Moldova

sales@oasismall.md